Danish by origin? 

Read why we should work together.

 

Forestil dig at du havde en person uden for din organisation med hvem du i fuld fortrolighed kan diskutere alt dét, du ikke selv kan se: Fremtiden. Relationer. Magt. Følelser. Fordi du ønsker at udvikle dit team. Og dig selv. Du véd at vejen går igennem DIG. Og du kan aldrig se dig selv fuldt ud. Du véd, at du har brug for én der kan se bag din professionalisme - udfordre dig til at udvikle din forretning, dit lederteam, forstå dine intentioner, dit geni, dine visioner. Dine stærke og svage sider. 

Executive Coaching kan være din vigtigste, langsigtede, strategiske alliance. Her får du personlig, fortrolig og intensiv sparring på dig selv, din lederrolle, din personlighed, din forretning. Du får nye perspektiver på dig selv, dine folk og jeres fælles mål samt de udfordringer du står midt i.

Vi arbejder typisk sammen:

  • Når der er en kritisk performance, du skal levere. Eller en vigtig beslutning du skal træffe.
  • Ad hoc - efter dit behov - typisk 2 - 6 gange om året.
  • Som et 6-9 måneders program med et veldefineret start- og slutmål.

Formatet aftaler vi inden vi starter.

Vi kommer således tæt på hinanden.

Resultatet er, at du får struktureret dine tanker, du bliver mere klar i din kommunikation, du finder en større gennemslagskraft og ro og frihed i dig selv og din rolle.

Vi arbejder i et partnerskab og du skal være klar over hvad det kræver af dig. Udover at du afsætter tid til din egen refleksion og til vores møder, kræver det:

Viljen til at kigge indad og kommunikere med mig om, hvad der sker, når vi ses

Det er både det svære og det nemme i arbejdet. Svært, fordi det kan være uvant. Nemt, fordi det alligevel er tilstede. Og samtidig også forløsende fordi ny indsigt altid gemmer sig her. Det er når vi sammen analyserer og systematiserer de historier, du har om din rolle, dig selv og andre, at du vil få den største viden om hvordan du udvikler dig selv, din lederrolle og din virksomhed.

Jeg har haft en stejl ledelsesmæssig karriere i det offentlige, hvor jeg det meste af tiden har været uden for min comfort-zone med stadigt større politiske og driftstunge opgaver, få ressourcer og en meget kompleks interessenthåndtering. Tine’s evne til at læse mig har været en afgørende forudsætning for at jeg har kunnet holde hovedet koldt og være tro mod mig selv i afgørende kritiske situationer, og dermed for at jeg har løst de opgaver som jeg har sagt ja til.
— Hakon Iversen, Universitetsdirektør, CBS